Ara

Okulumuz gerekli olan çalışmaları yaparak SIFIR ATIK BELGESİ almaya hak kazanmıştır.

Ara

Ülke genelinde uygulanan 'Geleceğe Nefes Ol' projesi kapsamında 'Tohumdan Fidana' kampanyasıyla Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından okulumuza ulaştırılan karaçam  tohumları  toprakla buluşturmaları için öğrencilerimize dağıtıldı.

Ara

Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında,öğrencilerimiz trafikte emniyet kemerinin önemini hatırlatmak için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Elif NALCI rehberliğinde hazırladıkları sloganlarla bir pano oluşturdular.

Ara

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan "Okuma Hareketi"projesi okulumuzda Türkçe öğretmenimiz Tevfik KOCAYÖRÜK rehberliğinde tüm hızıyla ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla devam ediyor.

Aralık ayı kitabımız "Olmayan Üke" öğrencilerimiz tarafından severek ve heyacanla okunuyor.Öğrencilerimiz okuma çalışmaları arasında, kitap hakkındaki görüş ve yorumlarını paylaşıyorlar.

Ara

LGS Hazırlık Programı Eylem Planı çerçevesinde okulumuzda gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme Sınavlarında ilk üç dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ara

LGS Hazırlık Programı Eylem Planımız çerçevesinde oluşturulan ""Akademik Takip Komisyonu" toplantımızı okul müdürümüzün başkanlığında gerçekleştirdik.

Toplantıda 02 Aralık tarihinde  Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen DYK Değerlendirme Sınavı sonuçlarını değerlendirdik.

Ayrıca Öğrenci Danışmanlığı Projesi ile belirlenen danışmanlık yapılan öğrencilerimizle ilgili yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptık.

Ara

Cultural Exchange eTwinning Projesi Logosunu Sizde Oylayın. Asagidaki linkte tiklayarak projemizin logosu icin oy kullanabilirsiniz. Oy vermeden once asagidaki kriterlere goz atabilirsiniz.

Kas

Beşinci sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersinde ""Kültürel öğelerin,insanların bir arada yaşamasında rolü" konusunu işlerken,günlük yaşantımızda kullanılan ve kültürümüzü yansıtan eşyaları sınıflarında sergilediler.

Kas

Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ortaokullar arası 100 m. ""CUMHURİYET KOŞUSU"yarışmalarında okulumuzu kızlarda 6-A sınıfından Sümeyye TUĞSUZ;erkeklerde 6-A sınıfından Kerem KOCAGÖZ başarıyla temsil ettiler.

Sümeyye TUĞSUZ öğrencimiz kızlarda ilçe ikincisi olarak bizleri ayrıca gururlandırdı. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

İspanya ve Slovakyadan okullar ile Okulumuzun ortak olarak yürüttüğü KÜLTÜREL DEĞİŞİM: Birbirimizi ve folklorumuzu tanımak için ne yapabiliriz? isimli uluslararası eTwinning projemiz başladı.

Ekm

Öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler Dersinde kil tabletler üzerine çivi yazısı yazdılar

Anadolu ve Mezopotamya uygarlıkları

Kazanım : Somut kalıntılardan yola çıkarak Anadolu ve Mezopotamya uygarlıklarının insanlık tarihine önemli katkılarını fark eder.

Ekm

Beden Eğiimi Öğretmenimiz Fatma ÖZHAN'ın öncülüğünde öğretmen, öğrenci ve personelimizle sabah ilk derse girmeden sabah sporu yaptık. "Aktif Ol" sloganı ile çocuklarımıza haftanın önemimini İngilizce Öğretmeni Remzi YILMAZ anlattı. Çocuklarımız hem eğlendi hem de sağlıklı yaşam için sporun önemini kavradılar.

Mrt

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojisi Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmaları yürütülen eTwinning faaliyetleri kapsamında başarılı olan okullara "eTwining School" etiketi verilmektedir. Bu etiketi alan okullarımız Bakanlığımızın projelerinde "Pilot Okul" olarak değerlendirilmekte, ayrıca "Avrupa Birliği Erasmus+ Projeleri"nde öncelik kazanmaktadırlar.

. Bu sene ise açıklanan "Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi" alan okullar arasında, okulumuz da   ""eTwinning School"" etiketi almayı başardı.Bu başarıda emeği geçen başta İngilizce öğretmenimiz Remzi YILMAZ'ı ve katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik edeiyoruz.

Şbt

TAVŞANLI KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU ZİYARETİMİZ

Okulumuz 7 ve 8. sınıf kız öğrencilerimizle birlikte Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulunu ziyaret ettik. Öğrencilerimize, sınavla gidebilecekleri ortaöğretim kurumlarını tanıtmak amacıyla yaptığımız bu gezi, öğrencilerimizin motivasyonlarını artırma noktasında faydalı oldu. Okul tanıtımında, öğrencilerimize en iyi şekilde rehberlik yapan ve bizleri misafir eden okul müdürü Ramazan DENİZ başta olmak üzere idareci,öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz "GÜVENLİ İNTERNET" konulu seminere katıldılar.Güvenli İnternet ve internet kullanımında dikkat etmemiz gereken konularda  daha ayrıntılı bili sahibi olabilmek için TIKLAYINIZ.