Kültürel Değişim eTwinning Projemiz Başladı

İspanya ve Slovakyadan okullar ile Okulumuzun ortak olarak yürüttüğü KÜLTÜREL DEĞİŞİM: Birbirimizi ve folklorumuzu tanımak için ne yapabiliriz? isimli uluslararası eTwinning projemiz başladı.

Projemizin amacı kendi kültürümüzü tanımak, öğrenmek ve farklı geleneklere sahip başka bir ülke ile kültürel değişim yapmak. Nasıl başlayacağız? Öğrencilerimizin önceki bilgilerinden hedef ülkenin özünü bulup, kendi öğrenme süreçlerine katılmalarını sağlayacağız. Dillere, yemeklere, müziğe, geleneksel giysilere, şenliklere odaklanıp birlikte çalıştığımız ülke ile etkileşim kuracağız. Etkinlikler, farklı formatlar kullanılarak (dijital araçlarla) ve farklı dil becerilerine odaklanarak, öğrencilerin dikkatini çekmek ve sınıftaki tüm seviyelere ulaşmak için sunulacaktır. Faaliyetlerin çoğu küçük gruplar halinde geliştirilecektir, ancak bireysel faaliyetler de olacaktır.

Proje Açılış Toplantısından Görüntüler

Yayın: 21.10.2021 - Güncelleme: 28.12.2021 10:53 - Görüntülenme: 223