T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / TAVŞANLI - FEVZİPAŞA ORTAOKULU

MEB ÖĞRENCİ- ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ (ÖDS) HİZMETE GİRDİ

   Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere de öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını artırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçları gidermek amacıyla Öğrenci-Öğretmen Destek Sistemi'ni (ÖDS) hazırladı. 

ÖDS NEDİR? 62 DERS KİTABI BİNLERCE SORU

     ÖDS'de ortaokul ve lise düzeyinde 62 derse ait 62 konu anlatımlı ders kitabı, yaklaşık 60 bin çoktan seçmeli soru, 2 bin 550 ders anlatım videosu ve 12 bin soru çözüm videosu bulunuyor. Sistemde, Okul Dersleri, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, LGS ve YKS Hazırlık olmak üzere üç modül var.

 Öğrencilerin çözdüğü sorulara göre onların eksiklerini belirleme ve bu eksikleri gidermeye yönelik geliştirilmiş bir algoritmayla çalışan sistem, düzenli ders çalışmalarını destekleyecek, ihtiyaç duyduklarında ders kitapları ve ders anlatım videoları tavsiyesinde bulunacak. Öğretmenler de öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak 4 adımda Ödev gönderebilecek, ödev takibini sistem üzerinden yapabilecek ve öğrencilerinin eksiklerine göre derslerini planlayabilecek. Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi'ne öğretmenler ods.eba.gov.tr adresinden MEBBİS şifreleriyle, öğrenciler de EBA şifreleri ile giriş yapabilecek.

https://ods.eba.gov.tr/giris

 

 

 

ÖDS Öğrenci Öğretmen Giriş Sayfası ÖDS (Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi) Şifre Nasıl Alınır?

ÖDS Öğrenci Öğretmen Giriş Sayfası ÖDS (Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi) Şifre Nasıl Alınır?

ÖDS Öğrenci Öğretmen Giriş Sayfası ÖDS (Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi) Şifre Nasıl Alınır? Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi Nedir? Öğrencilerimize bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlerimize ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak onların akademik başarısını arttırmayı, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlar.

ÖĞRENCİ/ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ ÖDS GİRİŞ

ÖDS giriş linki şöyle:

https://ods.eba.gov.tr/giris

Giriş yaptıktan sonra "Öğrenci" ve "Öğretmen" başlıklı iki farklı seçenek karşınıza çıkacaktır. Öğretmenler "MEBBİS", öğrenciler ise "EBA" şifrelerini kullanarak ÖDS'ye rahatlıkla giriş yapabileceklerdir.

TANITIM VİDEOSU İÇİN 

meb_iys_dosyalar/43/11/751900/dosyalar/2022_10/14135628_bc68ntrfywunbjqr-1.mp4

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.10.2022 - Güncelleme: 14.10.2022 14:00 - Görüntülenme: 89
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
ÖDS,