AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE TURNUVASINA KATILDIK

Öğrencilerimizin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, bireysel ve grup oyunları ile yeteneklerinin geliştirilmesi, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, kendilerini ifade edebilme fırsatının sunulması, aralarındaki iletişim ve dostluk duygularının geliştirilmesi amacıyla ilçemiz genelinde düzenlenen  Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına iki kategoride katıldık.

Türkiye Cumhuriyeti'Nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen akıl ve zeka oyunları yarışmasında birinci olan öğrencilerimizden,Eymen MERT küre kategorisinde;Seahattin Enes GÜRAN mangala kategorisinde okulumuzu başarıyla temsil ettiler.  Organizasyonda emeği geçen bütün öğretmenlerimizi ve kaybedeni olmayan bu turnuvaya katılan  öğrencilerimizi tebrik eder,  başarılar dileriz.

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 17:04 - Görüntülenme: 20